Soc la iaia del Maresme, i us faré de guia per conèixer la comarca en família!

Soc la iaia del Maresme, i us faré de guia per conèixer la comarca en família!

Hola! Soc la Coia, tot i que tothom em coneix com la iaia del Maresme. Segur que has sentit a parlar de mi, estic sempre amunt i avall pels municipis de la comarca. Però també vaig a fires turístiques, perquè sóc l’ambaixadora de la meva terra. M’encanta convidar a tothom a venir al Maresme, perquè hi tenim de tot: platja, muntanya, cultura, història, gastronomia, esport… Sempre hi ha coses a fer!

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme em va demanar que em convertís en la figura que representés el turisme familiar. De famílies n’hi ha moltes: amb un pare i una mare, amb dues mares, amb dos pares, amb un pare, amb una mare, amb un fill o amb molts, amb mascotes… i com ho podíem encaixar tot? Doncs amb mi! Les iaies som les que ho sabem tot. La nostra experiència us pot servir per descobrir coses noves, per evitar equivocar-vos i, sobretot, donem consells amb molt d’amor. Per això van decidir comptar amb mi. I jo, encantada!

Així que la meva tasca és conèixer el Maresme de dalt a baix, de dreta a esquerra i de punta a punta. Amb el meu amic Picotet participem a totes les activitats que podem, visitem tots els llocs possibles i parlem amb tota la gent que ens trobem. Així podem explicar-vos-ho tot! Amb tren o amb bicicleta, amb cotxe o amb autobús, i sobretot caminant molt, la iaia del Maresme i en Picotet estem a tot arreu.

Pots seguir les nostres aventures a la meva pàgina web, www.laiaiadelmaresme.cat, i també al meu perfil d’Instagram, @laiaiaMaresme. Allà us recomanem els millors llocs per visitar i les activitats més divertides a fer. Sempre pensant en les famílies, sobretot en els més petits, d’aquí i d’allà. Les que viuen al Maresme però encara no el coneixen del tot i les famílies d’arreu que ens venen a visitar. Per tots vosaltres us dediquem els nostres coneixements maresmencs i us convidem a sumar-vos a nosaltres.

I si els mòbils no són el teu fort -a mi també em passa, aquestes noves tecnologies són d’allò més complicades!- també pots posar-te en contacte amb el Consorci de Turisme del Maresme a info@turismemaresme.cat per aconseguir la meva guia en paper . Ja veuràs, és molt útil!

Ja estàs convençut, oi? Doncs de les mil fotografies que faràs al Maresme, si publiques alguna a les xarxes socials no t’oblidis de compartir-les amb mi etiquetant @laiaiaMaresme i afegint el hashtag #laiaiadelmaresme i els meus companys de @costabcnmaresme. Ens veiem als carrers, places, muntanyes i platges, ens veiem al Maresme!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.