Què fer al Maresme els dies de pluja

Què fer al Maresme els dies de pluja

No hi ha res que m’aturi, ni tan sols la pluja! Em calço les botes d’aigua i surto a passejar per tota la comarca. Com que no tothom li agrada saltar als tolls d’aigua, sentir l’aroma de la pluja al bosc o veure les onades a la mar… Us proposo algunes idees per gaudir d’un dia de pluja al Maresme.

Una idea fantàstica és visitar alguns dels nombrosos museus amb els quals compta la comarca, com per exemple el museu de l’estampació de Premià de Mar on no només podreu passar-ho d’allò més bé amb els estampats que es fan des del segle XVII fins avui dia, sinó que també podreu apuntar-vos a un dels tallers d’estampació de teixits adreçats a la mainada.

Un dels meus preferits és el Museu Mollfulleda de Mineralogia d’Arenys de Mar on podreu veure una de les col·leccions més importants de Catalunya! Aprendreu què són els minerals, per a què serveixen i com s’obtenen, a banda de contemplar una col·lecció impressionant i ben bonica!

Si per altra banda, sou més de colors, no us podeu perdre la casa Museu Domènech i Montaner a Canet de Mar que compta amb uns vitralls preciosos i on podreu veure de primera mà el taller de l’arquitecte i conèixer més de la seva vida privada.

No podem deixar de banda el centre d’interpretació del far de Calella. Allà no només aprendreu tot sobre la importància de les comunicacions marítim-terrestres!

Si no sou gaire culturetes, no us amoïneu! Que també hi ha altres activitats per gaudir del Maresme en un dia de pluja, com per exemple, fer un Escape Room. Hi ha diverses opcions per a totes les edats i sempre és una bona idea.

I vosaltres? Sou més de mullar-vos els dies de pluja o de quedar-vos a casa? Amb totes aquestes recomanacions per fer al Maresme ara us resultarà difícil!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.