Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Fira Argillà | Argentona

1 juliol - 3 juliol

Activitats tot el dia i per a tothom

L’espai firal d’expositors, s’obrirà i inaugurarà el divendres a les 17 h i s’allargarà fins a les 22h. Pel que fa a dissabte i diumenge, l’horari serà de 10 a 22 h, amb aturada de 14 i 17 h.

Durant les dates de la fira, a plaça de l’Església es duran a terme activitats educatives, incloses demostracions de terrissa tradicional al torn i tallers de torn per als més petits. Els adults també podran gaudir de la ceràmica participant al taller de ceràmica “rakú” que tindrà lloc dissabte al vespre.

A banda, s’han programat altres activitats com les visites guiades al Museu del Càntir a càrrec de Pere Pascual i les actuacions musicals a càrrec de l’associació Musicargentona. La fira es clourà, com és tradició, el diumenge al vespre amb la trepitjada de fang.

La ceràmica francesa al centre

Enguany, la fira tindrà França com a país convidat, amb una representació d’una desena de participants, que s’ubicaran en un espai exclusiu dins del recinte firal.

Precisament, seran 17 artistes francesos els protagonistes de l’exposició que tindrà lloc al Museu del Càntir, amb el títol “Ceràmica contemporània francesa. Artistes de la col·lecció Viviane S”. Aquest protagonisme quedarà reforçat per la mostra de cinema “Cineràmica 2022”, que estarà dedicada als artistes francesos presents a l’exposició.
El càntir de l’any, de Carme Pinós

A banda, com cada any, al recinte de la fira i al museu es podrà adquirir el càntir de l’any 2022, enguany obra de l’arquitecta i dissenyadora Carme Pinós.

Aquest càntir es presentarà en societat durant la roda de premsa de presentació de la Fira Argillà el divendres 17 de juny a les 12h al Museu del Càntir, amb la presència de l’artista.

Detalls

Inici:
1 juliol
Finalització:
3 juliol
www.argilla.cat